NARAVNA FILOZOFIJA PRISTOPA K MASAŽI

Pod tem pojmom razumem celostni pristop k masaži, ki na eni strani zajema pravilni izbor masažne tehnike, ki ustreza vašemu trenutnemu stanju in naravnemu bioritmu, na drugi pa pravilno izbiro izdelkov, ki jih uporabljam pri masaži.

Z masažo se trudim povezati uravnovešanje telesa in duha ter omogočiti harmoničen pretok vseh energij v telesu za odpravo fizične in umske napetosti.

Ker skozi kožo v telo vnesemo vse, kar nanesemo nanjo, je izredno pomembno, da so to izključno 100 % naravne in ekološke sestavine, brez sintetičnih maščob, umetnih arom, barvil in konzervansov.  

Pri masaži uporabljam izključno ekološke izdelke in storitve:

- 100 % naravna EKO osnovna masažna olja

- 100 % naravna EKO eterična olja

- podloge in brisače iz 100 % EKO bombaža

- ekološko pranje bombažnih podlog in brisač

- napitke iz ekološko pridelanih zelišč, sadja in zelenjave, za osvežitev po masaži

Za zagotavljanje najvišje kakovosti vseh izdelkov in storitev, ki jih uporabljam pri masaži, se povezujem z dobavitelji, ki delujejo s srcem in v sožitju z naravo.

Preizkusite razliko in si privoščite 100 % naravno masažo.

UPORABA MASAŽNIH OLJ IN OSTALIH SPECIALIZIRANIH IZDELKOV

Zagotavljam vam, da pri  svojem delu uporabljam izključno 100 % naravna ekološka osnovna in eterična olja najvišje kakovosti.

Lahko rečem, da se na aromatična olja, njihovo pridelavo in uporabo dobro spoznam, saj imam opravljeno šolo psiho-aromaterapije, eterična olja in hidrolate pa izključno za lastno uporabo z destiliranjem izdelujem tudi sama, tako iz zelišč lastne pridelave, kot iz aromatičnih rastlin kvalitetnih, ekoloških pridelovalcev. 

Vsa olja in proizvodi, ki jih uporabljam pri svojem delu, imajo certifikate, ki potrjujejo, da so primerni tudi za vegetarijance in vegane.

Rada imam visokokakovostna olja priznane angleške blagovne znamke Tisserand, ki s tradicijo izdelave eteričnih in osnovnih olj sega že v leto 1974. 

Vsem, ki uporabljate izključno 100 % naravne sestavine, toplo polagam na srce, da tudi pri raznovrstnih masažah izbirate take, saj ni vseeno, kaj skozi kožo prodre v vaše telo.

OPOZORILO ZA ALERGIKE:

Prosim vas, da me v primeru, da ste alergični na oreščke, ali katerekoli druge sestavine, na to posebej opozorite pred masažo, saj so številna osnovna olja pridobljena prav iz njih. Za vas bom posebej pripravila in uporabila drugo, za vas primerno olje.

TORMA,    

Ledaraka ulica 1, 1000 Ljubljana

E-mail: info@torma-events.com                                

Tel.:    +386 (0)41 284 588                                                             

Povezovanje različnih ljudi s podobnimi interesi

© 2019 by Weby  

  • Screenshot 2019-09-09 13.51.21
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now