PRAVILA POSLOVANJA

Za vaše zadovoljstvo je pomembno, da ste seznanjeni tudi z načinom mojega poslovanja:

1.  SKRB ZA ZASEBNOST

 

Zagotavljam vam, da bom skrbno varovala vse pridobljene informacije, ki mi jih boste zaupali pred, med in po masaži in jih uporabila le za prilagajanje masaže in izboljšanje terapevtskih učinkov, vse z namenom, da bi vam bilo bolje. vse, kar mi boste zaupali, bo ostalo samo pri meni, za zaprtimi vrati.

 

 

2.  MEDSEBOJNO ZAUPANJE

 

Za maksimalno zadovoljstvo z masažo in za njen najboljši učinek je bistveno zgraditi zaupanje med vami in menoj ter preseči začetno bariero medsebojnega nepoznavanja. Za vas si bom vzela čas in vam prisluhnila. Skušala se vam bom čimbolje približati z mirnim, nevsiljivim pogovorom pred začetkom masaže. Pogovorila se bova o vaših potrebah, željah, morebitnih zdravstvenih težavah in ciljih masaže.

 

Vesela bom vsake vaše informacije, saj mi bodo pomagale pri izbiri primernih masažnih tehnik. V primeru, da imate resnejše zdravstvene težave ali ste noseči, bom masažo še posebej prilagodila temu, da ne bi po nepotrebnem dosegli nasprotnega učinka.

Ob prihodu in po končani masaži vam bom postregla z mojim naravnim, osvežilnim napitkom, primernim letnemu času, s katerim se boste lahko osvežili.  

 

Če se med masažo ne počutite dobro, vas zebe, boli, utesnjuje ali vam je kakorkoli neprijetno, mi to zaupajte, da lahko težavo takoj odpravim, saj vam mora biti prijetno in ne obratno. Namen masaže je vsekakor antistres in nikakor stres.

 

3.  REAKCIJE NA MASAŽO

 

Reakcije na masažo so zelo različne in se razlikujejo od človeka do človeka. Odvisne so od vašega pihofizičnega stanja in občutljivosti na dotik. Po masaži ste lahko zaspani, utrujeni, polni energije, skoraj vedno pa masaža pospeši izločanje vode, saj vzpodbudi izločanje odvečnih snovi.  

 

 

4.  POGOSTOST MASAŽE

 

Pogostost masažnih tretmajev je popolnima odvisna predvsem od vašega zdravja in počutja. Če vas mučijo kronične bolečine, je priporočljivo, da prihajate na masažo bolj pogosto (enkrat ali dvakrat tedensko, dokler se stanje ne izboljša), nato pa enkrat na mesec, da ohranite dobro počutje in preprečite ponovitev težav.

 

5.  UPORABA MASAŽNE KOZMETIKE

 

Pri masaži uporabljam le kozmetiko iz 100 % naravnih sestavin, ekoloških sestavin, primerno tudi za vegetarijance in vegane. Pri nekaterih masažah ne uporabljam nobenih sredstev. Prosim vas, da me pred masažo obvezno opozorite, če ste alergični na oreščke, saj so številna osnovna olja pridobljena prav iz njih. Za vas bom uporabila drugo primerno olje.

6.  OSEBNA HIGIENA

 

Svetujem vam, da zaradi boljšega počutja med masažo nanjo pridete sveže oprhani in osveženi, v čistih oblačilih, neodišavljeni, brez nakita in z urejenimi nohti na rokah in nogah. 

V primeru glivičnih obolenj masaža ni primerna, saj bi lahko prišlo do nepotrebnega prenosa okužbe.

7.  ZAGOTAVLJANJE DISTANCE MED MASERJEM IN STRANKO

 

Masaža je zelo intimen odnos, ki pa nikakor ne pomeni masiranja intimnih delov telesa. Svetujem vam, da se za takšne oblike masaže obrnite na specializirane izvajalce, ki ponujajo take storitve.   

Med masažo se vam bom približala le toliko, kolikor je nujno potrebno za izvajanje masažne tehnike in ves čas skrbela za pravo mero distance.

 

8.  NAROČANJE IN ODPOVEDI

Spoštujem vaš čas in se poskušam čimbolj prilagoditi vašim željam in poiskali termin, ki vam najbolj ustreza.

Za zagotovitev tekočega urnika vas vljudno prosim, da na masažo pridete 15 minut pred naročenim terminom, da se boste lahko v miru pripravili na začetek masaže (odložili oblačila, po potrebi obiskali toaleto, …).

V primeru, da ne boste uspeli priti na masažo, vas lepo prosim, da me o tem obvestite čimprej, oziroma vsaj dve uri pred rezerviranim terminom.

Skrbim za to, da vam ni treba po nepotrebnem čakati - tudi vi ne pustite čakati mene. Terminov ne podvajam, vsaka stranka ima svojega. 

V primeru, da ne morete priti, mi to lepo prosim sporočite vsaj dan prej.

                                                                                                                                   

TORMA,    

Ledaraka ulica 1, 1000 Ljubljana

E-mail: info@torma-events.com                                

Tel.:    +386 (0)41 284 588                                                             

Povezovanje različnih ljudi s podobnimi interesi

© 2019 by Weby  

  • Screenshot 2019-09-09 13.51.21
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now